Radno vreme restorana Opušteno

Radnim danima od 12 do 19h, vikendom i praznicima od 11 do 20h.
Sve informacije i upite, možete dobiti putem našeg e-maila: office@adasafari.co.rs

dvoriste1

Restoran “Opušteno”

Shodno samom imenu restoran “Opušteno” je postao sinonim za opuštanje i uživanje u prestonici Srbije. Arhitekturom, enterijerom, eksterijerom, ponudom jela, izborom pića i muzike, pokušavamo da zadržimo idilu srpskog ognjišta. Svaki predmet koji čini enterijer je pažljivo i dugo tražen, počevši od garderobnog ormana na ulazu, koji datira od pre 90 godina, bajoneta i trube iz I svetskog rata pa sve do raznih sitnih predmeta koji su godinama skupljani po Srbiji, starih i po nekoliko vekova.

Restoran “Opušteno”

Shodno samom imenu restoran “Opušteno” je postao sinonim za opuštanje i uživanje u prestonici Srbije. Arhitekturom, enterijerom, eksterijerom, ponudom jela, izborom pića i muzike, pokušavamo da zadržimo idilu srpskog ognjišta. Svaki predmet koji čini enterijer je pažljivo i dugo tražen, počevši od garderobnog ormana na ulazu, koji datira od pre 90 godina, bajoneta i trube iz I svetskog rata pa sve do raznih sitnih predmeta koji su godinama skupljani po Srbiji, starih i po nekoliko vekova.

hr5

Hrana u restoranu „Opušteno“

Način pripreme hrane je prilagođen receptima naših predaka: jagnjetina i teletina ispod sača, pasulj iz grneta, čorba iz kotlića na otvorenoj vatri, pečenje i hleb iz furune, roštilj sa ćumura…

Prepoznatljivi smo po tome što svaki obrok koji pripremamo ima autentično geografsko poreklo: jagnjetina iz Pirota, sir iz Sjenice, pršuta iz Užica, smuđ iz Kladova…

Takođe sva najbolja srpska vina, po najpovoljnijim cenama, nalaze se u ponudi restorana, kao i vrhunske voćne rakije i likeri.

Hrana u restoranu „Opušteno“

Način pripreme hrane je prilagođen receptima naših predaka: jagnjetina i teletina ispod sača, pasulj iz grneta, čorba iz kotlića na otvorenoj vatri, pečenje i hleb iz furune, roštilj sa ćumura…

Prepoznatljivi smo po tome što svaki obrok koji pripremamo ima autentično geografsko poreklo: jagnjetina iz Pirota, sir iz Sjenice, pršuta iz Užica, smuđ iz Kladova…

Takođe sva najbolja srpska vina, po najpovoljnijim cenama, nalaze se u ponudi restorana, kao i vrhunske voćne rakije i likeri.

p3

Grupne proslave

S obzirom na prostor i okruženje u kom se restoran nalazi, na miris drveta, ognjišta i starina, vrlo brzo se stvara prijatna atmosfera opuštenosti, pogodna za grupne proslave koje se organizuju po principu bogate srpske trpeze.

Kapacitet restorana sa terasom je do 150 osoba. U vašem društvu su uvek dva bela labuda, patke, guske, koke, fazani, dva pauna, zeke, kozice…

Grupne proslave

S obzirom na prostor i okruženje u kom se restoran nalazi, na miris drveta, ognjišta i starina, vrlo brzo se stvara prijatna atmosfera opuštenosti, pogodna za grupne proslave koje se organizuju po principu bogate srpske trpeze.

Kapacitet restorana sa terasom je do 150 osoba. U vašem društvu su uvek dva bela labuda, patke, guske, koke, fazani, dva pauna, zeke, kozice…

Grupne posete radimo po dogovoru svakog dana! Za rezervacije i dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve 011/354-8-214, 011/357-2-258 ili putem e-maila: office@adasafari.co.rs

Jelovnik restorana „Opušteno“ možete pogledati i preuzeti ovde. Cenovnik pića restorana „Opušteno“ možete pogledati i preuzeti ovde.