p3

PROSLAVE U RESTORANU OPUŠTENO

Ponuda za pružanje usluga u restoranu Opušteno na Adi Safari za grupne posete
Minimalan br. osoba: 30
Maksimalan br osoba: 150
Piće dobrodošlice – domaća rakija uz pogaču i so.


Piće dobrodošlice – domaća rakija uz pogaču i so.

PROSLAVE U RESTORANU OPUŠTENO

Ponuda za pružanje usluga u restoranu Opušteno na Adi Safari za grupne posete
Minimalan br. osoba: 30
Maksimalan br osoba: 150
Piće dobrodošlice – domaća rakija uz pogaču i so.


Piće dobrodošlice – domaća rakija uz pogaču i so.

_MMM8002

Po čemu smo specifični:

Objekat nesvakidašnjeg enterijera i eksterijera, ponuda srpske hrane koja se nabavlja iz izvornog područja Srbije (sjenički sir i paprika, užička pršuta, pirotska jagnjetina, kabeza, domaća šumadijska rakija).

Hrana se pripremaju profesionalni kuvari po starim srpskim receptima, po potrebi otvara se letnja kuhinja gde se gosti mogu upoznati sa načinom pripreme srpskih specijaliteta. Mnoga jela se prave na otvorenoj vatri u zemljanim posudama, u furuni, na ćumuru, u saču…

Ponuda izabranih domaćih vina.

Turističku ponudu ovog mesta upotpunjuje stara srpska kuća iz XVIII veka preneta iz Topole. Autentično je nameštena, daje sliku pređašnjeg života i predstavlja muzej starih stvari.

Tu je i neizbežni zoo vrt sa domaćim životinjama kao i pernate životinje koje slobodno šetaju dvorištem, među njima najomiljeniji su labudovi i paunovi.

Po čemu smo specifični:

Objekat nesvakidašnjeg enterijera i eksterijera, ponuda srpske hrane koja se nabavlja iz izvornog područja Srbije (sjenički sir i paprika, užička pršuta, pirotska jagnjetina, kabeza, domaća šumadijska rakija).

Hrana se pripremaju profesionalni kuvari po starim srpskim receptima, po potrebi otvara se letnja kuhinja gde se gosti mogu upoznati sa načinom pripreme srpskih specijaliteta. Mnoga jela se prave na otvorenoj vatri u zemljanim posudama, u furuni, na ćumuru, u saču…

Ponuda izabranih domaćih vina.

Turističku ponudu ovog mesta upotpunjuje stara srpska kuća iz XVIII veka preneta iz Topole. Autentično je nameštena, daje sliku pređašnjeg života i predstavlja muzej starih stvari.

Tu je i neizbežni zoo vrt sa domaćim životinjama kao i pernate životinje koje slobodno šetaju dvorištem, među njima najomiljeniji su labudovi i paunovi.

Meni restorana “Opušteno”

Ponuda za proslavu  u trajanju do 7 sati na Adi Safari u restoranu opušteno od 1. novembra 2018.g.

Zatvoreni deo (sala, veranda, terasa)

Min 25, Max 80 osoba

Pun Meni I

Hladno predjelo:

Razni sirevi, kajmak,
urnebes salata, prebranac, pršuta,
kulen, pečenica, duvan čvarci,
Ciganski hleb (brusketi)

Čorba:

Teleća

Salata:

Mešana sezonska

Međujelo:

Sarme

Hleb:

Kriška i lepinje,
belo brašno i crno

Glavno jelo:

Mešano meso sa ćumura 400gr:
Ćevapi, dim. kobasica,
pileći paketić, gurmanski uštipak,
svinjski vrat, dim. špic rebra
Pekarski krompir

Piće:
a) po gostu neograničeno

b) popijeno piče po cenovniku restorana


*Posle dogovorene satnice, piće se naplaćuje po restoranskim cenama

Meni II

Hladno predjelo:

Razni sirevi, kajmak,
urnebes salata, prebranac, pršuta,
kulen, pečenica, duvan čvarci,
seljačka proja,
Ciganski hleb (brusketi)

Čorba:
Teleća

Salata:
Меšana sezonska

Salata:
rolovana piletina sa sosom od pečuraka
Prilog: grilovano povrće

Hleb:

Kriška i lepinje,
belo brašno i crno

Glavno jelo:

Teletina, jagnjetina sač
Praseće, jagnjeće pečenje
Možete kombinovati max
dve vrste mesa (350 gr)
Krompir pekarski

Piće:
a) po gostu neograničeno

b) popijeno piče po cenovniku restorana

*Posle dogovorene satnice, piće se naplaćuje po restoranskim cenama

Meni restorana “Opušteno”

Ponuda za proslave u trajanju do 4 sata.

Pun Meni I

Hladno predjelo:

Razni sirevi,
urnebes salata, prebranac, pršuta,
kulen, pečenica, duvan čvarci,
seljačka proja

Čorba:
Teleća

Salata:

Mešana sezonska

Hleb:
Kriška i lepinja,
belo brašno i crno.

Glavno jelo:
Mešano meso sa ćumura 350gr
Ćevapi, dim. kobasica,
pileći paketić, gurmanski uštipak,
svinjski vrat,
Pekarski krompir

Piće:
a) po gostu neograničeno
b) popijeno piče po cenovniku restorana


*Posle dogovorene satnice, piće se naplaćuje po restoranskim cenama

Meni II

Hladno predjelo:

Razni sirevi,
urnebes salata, prebranac, pršuta,
kulen, pečenica, duvan čvarci,
seljačka proja

Čorba:
Teleća

Salata:
Меšana sezonska

Hleb:

Kriška i lepinje,
belo brašno i crno

Glavno jelo:

Teletina, jagnjetina sač
Praseće, jagnjetina sač(300 gr)
Krompir pekarski

Piće:
a) po gostu neograničeno
b) popijeno piče po cenovniku restorana

*Posle dogovorene satnice, piće se naplaćuje po restoranskim cenama

“Opušteno” – dečiji meni

Dečiji meni I

(deca od 4 do 10 god.)

Čorba:
Teleća

Glavno jelo:
Ćevapi sa roštilja 150 gr
Pomfrit
Mešana salata
Domaće lepinje

Dezert:
krempita

Piće: (neograničeno)
DECA DO 4 god. – GRATIS

Dečiji meni II

(deca od 4 do 10 god.)

Čorba:
Teleća

Glavno jelo:
Pileći file sa roštilja 120gr
Krompir ispod sača
Mešana salata
Domaće lepinje

Dezert:
Krempita

Cena: 6,5€
Piće: 3€(neograničeno)
DECA DO 4 god. – GRATIS

O PONUDI RESTORANA

  • Piće: domaća vina – belo crveno, domaće rakije “Žar” – šljiva, kleka i loza “Milinčić”- dunja i kajsija, likeri domaći: malina, višnja, dunja, coca cola i šveps 0,25l staklena flaša, piva: Jelen, Lav, Zajacarsko, Staropramen 0,5l staklene flaše, Tuborg 0,33l, Next sokovi – svi uklusi. Voda negazirana Rosa 0,75l staklene flaše, kisela voda Knjaz Miloš 1l staklene flaše.Kafe domaće i espreso.
  • Usluga jela na ovalima(osim čorbe), u slučaju pojedinačne usluge cena se uvećava za 1,5€ po gostu.
  • Ukoliko gost želi da produži gostovanje, plaća 2€ po ugovorenom broju gostiju,plus poručeno piće po redovnom cenovniku.
  • Ukoliko gost želi strano piće, može biti poslužen, plaća po redovnim cenama.
  • Svi menii se mogu menjati u zavisnosti od vašeg zahteva.
  • Kapacitet: sala 45, veranda 25, terasa 20.
  • Gost može da dovede svoju muziku u dogovoru sa restoranom, takođe možemo vam preporučiti nekoliko orkestara. Za njih palaća odabrani meni.
  • Posedujemo sopstveni parking do 50 vozila.
  • Ukoliko dodje manje gostiju od dogovorenog deli se rizik posla (tolerancija 5% od dogovorenog broja gostiju).
  • Plaćanje: Rezervacije se potvrđuje uplatom avansa od 50% od ukupne sume.Mogućnost plaćanja karticom ili preko računa.
  • Goste dočekujemo uz pogaču, so i rakiju(ako želite).