Proslave na Adi Safari

Restoran na Adi safari je idealno mesto za vašu poslovnu ili porodičnu proslavu u prirodi. Uživaćete u našoj preukusnoj domaćoj hrani, nesvakidašnjem ambijentu, jedinstvenom konceptu i prilici da napravite najbolje fotografije u našem kompleksu.

Restoran sadrži pet bašti i natkriveni i zatvoreni deo nad jezerom ukupnog kapaciteta do 400 osoba.

S obzirom da smatramo da je svaka vaša proslava posebna, možete nam poslati opis i datum proslave na office@adasafari.co.rs i mi ćemo napraviti personalizovanu ponudu shodno vašim zahtevima i terminu događaja.

Predlog švedskog stola
  • Predjelo: prebranac, pršut, kulen, pečenica, domaći sjenički sir,
    urnebes, duvan čvarci, proja, ajvar, kajmak, razne pite, grilovani
    miročki sir u maslinovom ulju.
    • Mešano meso: ćevapi, kobasice, svinjski ražnjić, uštipci, dimljena
    svinjska rebarca, pohovano belo meso.
    • Dugo pečeni cepkani svinjski vrat.
    • Pekarski krompir, začinjeni krompirići, pomfrit, grilovano povrće
    • Mešana sezonska salata
    • Miks domaćih lepinja i hleba iz naše pekare
*Ukupno 150gr. predjela po osobi, 300gr. glavnog jela, 100gr. priloga i 200gr. salate
*Dečiji menu podrazumeva pola porcije od svakog jela.

Cena menu-ja od 23 evra po osobi

Cena paketa pića od 22 evra po osobi

OPŠTI USLOVI
  • Proslave u vreme ručka mogu da počnu nakon 13h, a
    završe se najkasnije do 19h.
    • Ukoliko želite da proslava traje 6 sati, cena se uvećava za
    5€ po osobi, za poslave koje traju 7 sati, cena se uvaćava
    10€ po osobi.
    • Paket švedski sto 3 važi za grupe od 50 + osoba.
    • Ponuda važi za grupu od minimum 20 osoba.
    • Ukoliko ne želite paket pića, možete izabrati i opciju
    naplate pića po utrošku.
    • Ako želite serviranje za stolom(Set-menu), umesto
    švedskog stola birate 2 od svih ponuđenih glavnih jela uz
    doplatu 2€ po osobi uz izabrani paket menu-ja, ova opcija
    važi za makismum 50 osoba.
    • Avansom od 50% od dogovorene cene vaš datum i
    dogovoreni kapacitet se smatra bukiranim.OPŠTI USLOVI

    • U slučaju otkazivanja proslave 20 dana pre rezervisanog datuma, avans se
    vraća, a u suprotnom avans zadžavamo sa mogućnošču rezervacije drugom
    datuma ili druge vrste proslave.
    • Tačan broj gostiju se mora najaviti minimum dva dana pre događaja,
    tolerancija je 5% u odnosu na najavljeni broj.
    • Kapacitet natkrivenog restoranskog prostora na jezeru je 180 mesta.
    • Proslave u Vajatu (letnjem restoranu) mogu biti organizovane za minimum
    50 osoba.
    • Ukoliko dovodite svoj orkestar i fotografe i za njih plaćate dogovoreni MENU.
    • Proslave u jesenjem i zimskom periodu organizujemo u uređenom delu
    restorana nad jezerom kapaciteta do 65 osoba.