Restoran na Adi safari je idealno mesto za vašu poslovnu ili porodičnu proslavu u prirodi. Uživaćete u našoj preukusnoj domaćoj hrani, nesvakidašnjem ambijentu, jedinstvenom konceptu i prilici da napravite najbolje fotografije u našem kompleksu.
Restoran sadrži pet bašti i natkriveni i zatvoreni deo nad jezerom ukupnog kapaciteta do 400 osoba.
S obzirom da smatramo da je svaka vaša proslava posebna, možete nam poslati opis i datum proslave na office@adasafari.co.rs i mi ćemo napraviti personalizovanu ponudu shodno vašim zahtevima i terminu događaja.
Predlog švedskog stola
- Predjelo: prebranac, pršut, kulen, pečenica, domaći sjenički sir, urnebes, duvan čvarci, proja, ajvar, kajmak, razne pite, grilovani miročki sir u maslinovom ulju.·
- Čorba: teleća krem i riblja
- Mešano meso: ćevapi, kobasice, svinjski ražnjić, uštipci, svinjska rebarca, pohovano belo meso.
- Dugo pečeni cepkani svinjski vrat.
- Zapečena dimljena butkica sa senfom i renom
- Dimljeni tolstolobik, kotleti dunavskog šarana, fileti dimljene pastrmke
- Teletina ispod sača
- Pekarski krompir, pomfrit, grilovano povrće
- Mešana sezonska salata
- Miks domaćih lepinja i hleba iz naše pekare
*Ukupno 150gr. predjela po osobi, 300gr. glavnog jela, 100gr. priloga i 200gr. salate
*Dečiji menu podrazumeva pola porcije od svakog jela.
Cena menu-ja od 23 evra po osobi
Cena paketa pića od 22 evra po osobi
OPŠTI USLOVI
- Ponuda važi za grupu od minimum 20 osoba.
- Ako želite serviranje za stolom(Set-menu), umesto švedskog stola cena se uvećava za 2€ po osobi. U tom slučaju birate 2 od svih ponuđenih glavnih jela.
- U set meniju možete izabrati teletinu kao jedno od dva glavna jela.
- Svaki dodatni sat se naplaćuje 2€ po osobi.
- Avansom od 50% od dogovorene cene vaš datum i dogovoreni kapacitet se smatra bukiranim.
- Tačan broj gostiju se mora najaviti minimum dva dana pre događaja. Tolerancija je 5% u odnosu na najavljeni broj gostiju.
- Ukoliko dovodite svoj orkestar i fotografe i za njih plaćate dogovoreni MENU.
- Proslave organizujemo u unutrašnjem uređenom delu restorana nad jezerom ili u letnjem restoranu(Vajatu).