Restoran na Adi safari je idealno mesto za vašu poslovnu ili porodičnu proslavu u prirodi. Uživaćete u našoj preukusnoj domaćoj hrani, nesvakidašnjem ambijentu, jedinstvenom konceptu i prilici da napravite najbolje fotografije u našem kompleksu.
Restoran sadrži pet bašti i natkriveni i zatvoreni deo nad jezerom ukupnog kapaciteta do 400 osoba.
S obzirom da smatramo da je svaka vaša proslava posebna, možete nam poslati opis i datum proslave na office@adasafari.co.rs i mi ćemo napraviti personalizovanu ponudu shodno vašim zahtevima i terminu događaja.
- Predjelo: prebranac, pršut, kulen, pečenica, domaći sjenički sir,
urnebes, duvan čvarci, proja, ajvar, kajmak, razne pite, grilovani
miročki sir u maslinovom ulju.
• Mešano meso: ćevapi, kobasice, svinjski ražnjić, uštipci, dimljena
svinjska rebarca, pohovano belo meso.
• Dugo pečeni cepkani svinjski vrat.
• Pekarski krompir, začinjeni krompirići, pomfrit, grilovano povrće
• Mešana sezonska salata
• Miks domaćih lepinja i hleba iz naše pekare
*Ukupno 150gr. predjela po osobi, 300gr. glavnog jela, 100gr. priloga i 200gr. salate
*Dečiji menu podrazumeva pola porcije od svakog jela.
Cena menu-ja od 23 evra po osobi
Cena paketa pića od 22 evra po osobi
- Proslave u vreme ručka mogu da počnu nakon 13h, a
završe se najkasnije do 19h.
• Ukoliko želite da proslava traje 6 sati, cena se uvećava za
5€ po osobi, za poslave koje traju 7 sati, cena se uvaćava
10€ po osobi.
• Paket švedski sto 3 važi za grupe od 50 + osoba.
• Ponuda važi za grupu od minimum 20 osoba.
• Ukoliko ne želite paket pića, možete izabrati i opciju
naplate pića po utrošku.
• Ako želite serviranje za stolom(Set-menu), umesto
švedskog stola birate 2 od svih ponuđenih glavnih jela uz
doplatu 2€ po osobi uz izabrani paket menu-ja, ova opcija
važi za makismum 50 osoba.
• Avansom od 50% od dogovorene cene vaš datum i
dogovoreni kapacitet se smatra bukiranim.OPŠTI USLOVI• U slučaju otkazivanja proslave 20 dana pre rezervisanog datuma, avans se
vraća, a u suprotnom avans zadžavamo sa mogućnošču rezervacije drugom
datuma ili druge vrste proslave.
• Tačan broj gostiju se mora najaviti minimum dva dana pre događaja,
tolerancija je 5% u odnosu na najavljeni broj.
• Kapacitet natkrivenog restoranskog prostora na jezeru je 180 mesta.
• Proslave u Vajatu (letnjem restoranu) mogu biti organizovane za minimum
50 osoba.
• Ukoliko dovodite svoj orkestar i fotografe i za njih plaćate dogovoreni MENU.
• Proslave u jesenjem i zimskom periodu organizujemo u uređenom delu
restorana nad jezerom kapaciteta do 65 osoba.